Over de oprichters

Logo Stichting Muziekstad Zeist

In 2012 is de Stichting Muziekstad Zeist opgericht door:

  • Marco van Beek (voorzitter)
  • Marcel Pluim (secretaris/penningmeester)
  • Bertus Carelse (algemeen bestuurslid)

Alle leden hebben veel organisatie ervaring op het gebied van muziekevenementen, zoals Taptoes en Concerten.

De bundeling van hun verschillende talenten en de passie voor muziek heeft hen samengebracht om hun gezamenlijke hobby invulling te geven: het organiseren van muziekevenementen!

Het doel van de stichting

De Stichting Muziekstad Zeist is opgericht om een zo breed mogelijk publiek te laten genieten van verschillende muzieksoorten. De evenementen hebben geen structureel karakter, maar de uitdaging is om een diversiteit aan culturele producties tot stand te brengen met verschillende muzieksoorten.

Wij streven ernaar dat alle evenementen voor iedereen gratis toegankelijk zijn. Met behulp van sponsors en subsidies lukt dit vaak, maar in een enkel geval zijn wij genoodzaakt een geringe toegangsprijs te vragen om de kosten dekkend te krijgen. Wij zijn een non-profit instelling.

Onze specifieke aandachtsgebieden richten zich op de beoefenaars in de professionele en amateuristische blaas- en slagwerk-& muziek- en showwereld. Zo kunt u van onze Stichting evenementen verwachten die hiermee een relatie hebben, zoals Concerten van harmonie- fanfareorkesten en Muziekshows met deelname van Showbands.