Dit jaar is Slot Zeist 100 jaar eigendom van de gemeente. Aanleiding voor Stichting Muziekstad Zeist om hier feestelijk aandacht aan te besteden. Op vrijdagavond 3 mei organiseert Stichting Muziekstad Zeist vanaf 19.30 uur de “Muziekshow Slot Zeist 2024” in de tuin aan de achterzijde van het Zeister Slot!

Topkorpsen

Het is de organisatie gelukt om 4 Nederlandse topkorpsen vast te leggen. Zij zullen ieder hun individuele shows uitvoeren op herkenbare muziek en fraaie choreografie. Het zal een zeer afwisselend programma worden, ieder orkest met een eigen stijl en sound en diversiteit aan showthema’s! Aan het einde zullen de 4 orkesten gezamenlijk enkele muziekwerken ten gehore brengen. De presentatie is in handen van Zeistenaar Daan Warnas.

De volledige line-up is:

-          Show & Marchingband Amigo, Leiden;

-          Showband Takostu, Stiens

-          Kamper Trompetter Korps, Kampen

-          Show & Marchingband Juliana, Amersfoort.

Mars

Voorafgaand aan het evenement marcheert Show & Marchingband Juliana Amersfoort om 19.00 uur over de Nassau Odijklaan.

Slot Zeist

De tuin aan de achterzijde van Slot Zeist biedt een schitterend historisch decor voor een dergelijk evenement. Bezoekers van de Muziekshow kunnen de locatie bereiken via het Slotplein door de hoofdingang naar de achterzijde. Voorafgaand aan dit muziekevent is de Orangerie met terras geopend voor een drankje en hapje. Ook voor een heerlijke daghap bent u bij deze avond bij Slot Zeist aan het goede adres. Bij mooi weer gaat de barbecue aan! Komt u ook langs? De Orangerie is tot 19.30 uur geopend! Telefoon: 030-7210600 (keuze 1) | orangerie@slotzeist.nl.

De Muziekshow zal plaatsvinden in de tuin aan de achterzijde van Slot Zeist op vrijdag 3 mei 2024 vanaf 19.30 uur en duurt ongeveer 1.5 uur. De toegang is gratis. Er zijn alleen staanplaatsen beschikbaar.