Naast de eerdere aankondiging van het Kamper Trompetterkorps en de Maastrichtse Verkennersband, zijn wij verheugd  met de deelname van het derde korps aan de Bevrijdingstaptoe Zeist 2018: Marchingband Exempel uit Empel!

Marchingband Exempel is opgericht in 1967 en inmiddels uitgegroeid  tot een orkest met (inter)nationale bekendheid, behorend bij de top van de Nederlandse show- en marchingbands. 

De ‘Lions of Victory’ delen hun passie, vriendschap & liefde voor muziek graag met het publiek. Dit doen de ‘Brabantse leeuwen’ onder meer bij sociaal-culturele evenementen in het eigen dorp Empel, de gemeente den Bosch en tijdens taptoes & parades in binnen- en buitenland

De kracht van Exempel ligt in het Brabantse karakter van de club. Gastvrij & gemoedelijk, maar óók ondernemend, zonder angst om te veranderen of te vernieuwen. Met een natuurlijke drang om met elkaar balans te houden tussen hard werken & genieten van het leven. 

Exempel trad eerder op tijdens de Nationale Taptoe in Ahoy en won 2 gouden medailles tijdens de mars- en showwedstrijden op het WMC 2017.

Exempel - Empel