Na de zeer geslaagde editie van de Bevrijdingstaptoe Zeist 2017, heeft het bestuur van Stichting Muziekstad Zeist besloten om deze op zaterdag 5 mei 2018 opnieuw te laten plaatsvinden.

Er waren zoveel positieve reacties op de Taptoe 2017. Hierop kwam vanuit publiek en organisaties de vraag om de Taptoe in 2018 nogmaals te organiseren. Het bestuur heeft hier positief op gereageerd. Wederom zal de samenwerking worden gezocht met de Stichting 4 en 5 mei Comité Zeist.

De Bevrijdingstaptoe zal opnieuw plaatsvinden op een fraai uitgelicht voorplein van Slot Zeist op zaterdag 5 mei 2018 vanaf 20.30 uur. De toegang is ook bij deze editie gratis.

Het bestuur werkt op dit moment hard om het programma rond te krijgen. Wij streven naar de deelname van 5 topkorpsen die allen hebben deelgenomen aan het Wereld Muziek Concours Kerkrade 2017. Het programma zal zeer afwisselend en kleurrijk zijn, met een grote variatie in muziek en show. De meeste korpsen hebben  nog niet eerder in Zeist opgetreden.

De komende tijd zullen wij stapsgewijs de line-up op onze website bekend maken. Graag maken wij hierbij alvast het eerste korps bekend en zijn verheugd met de deelname van de Show- and  Marchingband Maastrichtse Verkennersband. 

 

Verkenersband