Na de zeer geslaagde edities van de Bevrijdingstaptoes Zeist in 2017 en 2018, heeft het bestuur van Stichting Muziekstad Zeist besloten nog een 3e editie van de Zeister Taptoe te laten plaatsvinden op zaterdag 11 mei 2019.

Opnieuw waren er veel positieve reacties op de vorige edities en volgde de vraag vanuit publiek en organisaties om de Taptoe terug te laten keren in 2019. Het bestuur heeft hier positief op gereageerd. Wederom zal de samenwerking worden gezocht met de Stichting 4 en 5 mei Comité Zeist. Voorlopig zal dit de laatste Taptoe zijn, omdat Stichting Muziekstad Zeist een andere invulling gaat geven aan de muzikale omlijsting van de festiviteiten op de 75-jarige Bevrijdingsdag in Zeist op 5 mei 2020.

De Taptoe zal opnieuw plaatsvinden op een fraai uitgelicht voorplein van Slot Zeist op zaterdag 11 mei 2019 vanaf 20.30 uur. De toegang is ook bij deze editie gratis. Er zijn alleen staanplaatsen beschikbaar.

Het bestuur is in de laatste fase om het programma rond te krijgen. Het programma zal opnieuw zeer afwisselend en kleurrijk zijn, met een grote variatie in muziek en show. 

De komende tijd zullen wij stapsgewijs de line-up op onze website bekend maken. Graag maken wij hierbij alvast het eerste korps bekend en zijn verheugd met de deelname van de Show- and  Marchingband K&G Leiden. Zij keren na 15 jaar terug in Zeist! 

K&G Leiden